Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » Архів матеріалів


Першим приходить січень. Січень - найсуворіший місяць в році. Морози, хуртовини. Людям мороз не страшний. А як тим, хто постійно живе в лісі? Корми занесло снігом. Мороз лютує. Їжі, щоб зігрітися, треба багато. Кажуть, нібито ведмідь лапу смокче. Це не правда. Медведя годує запасений під шкірою жир. У норах сплять борсуки і єноти, бобри під водою заготовили собі припаси на зиму. А ось зайці, олені, козулі, лосі і все зимуючі птахи повинні постійно добувати собі їжу.

Птахи на зиму переселилися ближче до житла людини - їх голод зм ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Голова Державного агентства лісових ресурсів України Андрій Заблоцький розповів на своїй сторінці у Facebook про п’ять головних завдань, які він планує виконати на посаді Голови відомства.

«Останній робочий день 2019 року став для мене першим робочим днем на державній службі. За цей день встигли поставити нові KPI всім керівникам обласних управлінь лісового та мисливського господарства! Тепер замість завдань типу організація ведення веб-сайту, участь у нарадах, удосконалення форм та методів ведення консультацій з громадськістю та інших "вагомих" завдань - поставив чіткі та  ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

За ініціативи районного мисливствознавця державного підприємства «Ізюмське лісове господарство» Брюханова Є.В. була проведена  нарада з користувачами мисливських угідь.

У нараді прийняли участь керівники мисливських господарств: ГО СМК «ГАЙ-2», ТОВ «ГАЙ», ХОМТ «Лісомир», ГО «Східний мисливський клуб»,  Ізюмська організація УТМР.

... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

У суботу, 28 грудня, напередодні новорічних свят керівництво ДП "Ізюмський лісгосп", та особисто директор А.І. Тільний, піднесло приємний подарунок для дітей співробітників підприємства - святковий концерт.

Концертна програма змогла по-справжньому здивувати і дала можливість зануритися в атмосферу свята. Основними виступаючими були юні актори. Вони зарядили позитивом дітей і їх батьків. Щирість і душевність юних артистів не залишили байдужим жодного глядача в залі. Під час концерту діти захоплено підспівували, дружно п ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

День Святого Миколая, який в Україні відзначають у ніч з 18 на 19 грудня, – улюблене свято не тільки дітей, а й дорослих. У цей день прийнято не тільки дарувати презенти, а й вітати один одного теплими словами. З нагоди свята, від представників  Ізюмського лісгоспу, а саме директора Тільного А. І.,  інженера лісового господарства 2 категорії Блинди Ю. С., головного інженера Кучугури О. І. приймали солодкі подарунки діти Ізюмського міського центру соціально-психологічної реабілітації

... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

За незаконну вирубку ялинок загрожує штраф!

ДП "Ізюмський лісгосп" почав кампанію з попередження самовільного вирубування  ялинок в передноворічний період 2020 року.

 Передбачені спільні рейди та патрулювання із залученням працівників  патрульної поліції.

 За незаконну рубку хвойних дерев у лісах - в розмірі від тридцяти до шістдесяти н ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Наближається Новий рік.

Лісівники ДП «Ізюмський лісгосп» вчасно підготувалися до новорічних та різдвяних свят. Вони готові забезпечити громадян красивими, законно заготовленими новорічними ялинками , захист яких підтверджено наявною на кожному дереві пластиковою биркою а бо самоклеючою стрічкою з нанесеним штрих – кодом для електронного обліку.

Щоб перевірити законність вашої ялинки, цей штрих-код потрібно ввести на сайті UKRFOREST

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 36 37 »