Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » Архів матеріалів

  

 

    Цього року обсяги відтворення лісу в ДП “Ізюмське лісове господарство” складуть 74,8 гектари. Посадка лісу буде проведена на свіжих не задернілих зрубах. Весь посадковий матеріал, вирощений на власних розсадниках. Для весняного лісовідновлення у 2020 році на кожен суцільний зруб працівники господарства складають: детальний проект лісових культур, де вказано лісництво, квартал, виділ, площу, ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

 

Початок весни – один із найвідповідальніших періодів для справжнього господаря, як вдома так і в лісі. Від своєчасності і правильності виконання найперших весняних робіт і залежить успіх в подальшому. Особливості кліматичних умов Ізюмського району змусили розпочати &nb ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Колектив Ізюмського лісгоспу впродовж 2019 роки не одноразово підтримував дитячий інтерес про користь лісу для життя планети і людства в цілому. І для цього представниками лісгоспу проводилися екскурсії влітку, а з особистого розпорядження директора Тільного А. І. були організовані дії для допомоги в такому питанні як, підтримки чистоти клумб і шкільних ділянок в екологічно чистому вигляді. Тим самим школярі наблизилися до виконання поставлених перед собою завдань про екологічної ситуації в країні і внесли свій особистий внесок висаджування дерев і прибиранням території. Благодаря цим діям учнів можна бути впевненими в тому що все таки любов до природи є в крові у людства.

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Раннє тепло пробудило від сну перші ранньоквітучі квіти – проліски. Намагаючись скористатись першим теплом весняного сонця, квіти неабияк пожвавлюють лісовий ландшафт, але, на жаль, перед початком святкування 8 березня не можуть уникнути пильної людської уваги.
Стаючи жертвами квіткових браконьєрів, ранньоквітучі квіти зменшують свою чисельність та поширення, а тому занесені до Червоної книги України. Зокрема, це всі види пролісків, білоцвітів, майже всі види шафранів (крокусів), сну, рябчиків.
Наймасовішим є продаж саме пролісків. Продавці часто розповідають легенду, що охороні підлягають лише рослини із п’ятипелюстковими квітами, а з трьома – не охороняються. Ал ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

 

 

25 лютого 2020 року буде проведено електронний аукціон з продажу необробленої деревини ДП "ізюмський лісгосп" поставкою 2 й квартал 2020 року через товарну біржу " Харківагропромбіржа" бюлетень та вся інформація по аукціону знаходиться за ПОСИЛАННЯМ

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

 

5 лютого Верховна Рада України прийняла Закон "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки в лісах)"
Законом посилено відповідальність за порушення вимог пожежної безпеки в лісах.
Відповідні зміни внесено до Кодексу України про адміністративні правопорушення.
мінами до статті 77 КУпАП збільшено розміри штрафів.
Так, за порушення вимог пожежної безпеки в лісах на громадян накладається штраф від двадцяти п’яти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 А за дії, що призвели до ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

30 січня 2020 року, мобільна рейдова бригада лісгоспу на чолі з інженером охорони та захисту лісу Лабузом С.М. в кварталі 404, Піщанського лісництва виявила  незаконний забір піску, що проводили жителі м. Ізюму, навантажуючи його на приватний автомобіль - самоскид Зіл 4333. Про порушення лісового законодавства по телефону, відразу було повідомлено Ізюмський відділ поліції та зроблена спроба затримати порушників на місці злочину, до приїзду ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 36 37 »