Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2020 » Лютий » 3 » 30 січня 2020 р. рейд бригади лісгоспу
11:25
30 січня 2020 р. рейд бригади лісгоспу

30 січня 2020 року, мобільна рейдова бригада лісгоспу на чолі з інженером охорони та захисту лісу Лабузом С.М. в кварталі 404, Піщанського лісництва виявила  незаконний забір піску, що проводили жителі м. Ізюму, навантажуючи його на приватний автомобіль - самоскид Зіл 4333. Про порушення лісового законодавства по телефону, відразу було повідомлено Ізюмський відділ поліції та зроблена спроба затримати порушників на місці злочину, до приїзду оперативної групи поліції.

 Порушники в цей час, завершивши навантаження піску,  розпочавши рухатись автомобілем з місця пригоди,  побачили рейдову бригаду, підняли кузов, висипали з нього пісок, почали тікати, та не розрахували і  застрягли автомобі-лем  між дерев, пошкодивши їх при цьому  .

На даний час на порушників оформлено протокол про адміністративне правопорушення,  пошкодження дерев до ступеня не припинення росту, за що накладено адміністративний штраф, і зобов’язано відшкодувати збитки. Матеріали про незаконний забір піску передані до Ізюмського відділу поліції.  

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar