Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » Архів матеріалів

29 березня під головуванням заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимира Бондаря відбулася колегія Держлісагентства. На ній розглянуто питання організації роботи із захисту лісів від шкідників і хвороб, про стан галузевої науки, організації роботи на підприємствах галузі з обладнання транспортних засобів рейдових бригад GPS-трекерами.

Окім того, учасникам засідання представлена інформація щодо розробки та функціонування геопорталу «Ліси України», впровадження електронного обліку деревини на підприємствах галузі, використання продукції побічного користування в лісах підприємств галузі.

Питання порядку денного викликали гаряче обговорення серед учасників. Зокрема, стурбованість викликав прогноз поши ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

 

21 БЕРЕЗНЯ В УКРАЇНІ СТАРТУЄ АКЦІЯ ДЕРЖЛІСАГЕНТСТВА «МАЙБУТНЄ ЛІСУ У ТВОЇХ РУКАХ»

Заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар закликав всіх охочих долучитися до акції та протягом місяця висаджувати ліс разом з лісівниками.

«Метою акції є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки у лісі. Для нас важливо надати можливість учнівській молоді, представникам громадськості та загалом всім бажаючим взяти участь у створенні лісів, а також підвищити довіру громадян до діяльності лісогосподарської галузі», - підкреслив Володимир Бондар.

Також під час акції буде приділена увага до проведення ознайомчих та пізнавальних заходів (екскурсії, тематичн ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

28 лютого цього року в Державному агентстві лісових ресурсів України представники ГО ФОРЗА провели семінар-тренінг з лісової педагогіки для представників обласних управлінь, лісівників та педагогів учнівських лісництв південно-східних та центральних регіонів України.
Даний тренінг було проведено в рамках заходів з підвищення потенціалу лісівників у лісівничій й екологічній освіті для дітей, молоді і загалу завдяки фінансовій підтримці проекту «Кваліфіковані лісівники = кращі ліси». Учасниками тренінгу були представники обласних управлінь Київської, Донецької, Житомирської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Черкаської та Чернігівської обл ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

7 березня 2018 року в приміщення адміністративної будівлі лісгоспу відбулися урочисті збори  з нагоди державного свята  Міжнародного жіночого Дня – 8 Березня.

У переддень наступаючого свята адміністрація та профспілковий комітет лісгоспу щиро привітали жінок зі святом та побажали їм міцного здоров’я , добробуту, щастя, оптимізму та всіляких гараздів у житті.

      

... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Були присутні лісничі всіх лісництв, головні спеціалісти та інженерний склад

апарата управління.

В порядку денному наради розглянуті питання:

... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

 

Основним завданням охорони праці є - створення умов, які відповідають необхідній безпеці праці і нормам санітарії та гігієни, забезпечують працівників справною технікою, інструментами, пристосуваннями, усім, що дозволить створити міцний захист і суттєво знизити травматизм на виробництві.

Тяжкий показник на кожному підприємстві - це виробничий травматизм, якого в ДП «Ізюмський лісгосп» не було з серпня 2008 року

... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

20 лютого 2018 р. відбудуться електронні торги на Харківагропромбіржі.

 

21  лютого 2018 р. на Аграрній біржі

Інформуємо Вас, що "20" лютого 2018 року  буде проведено аукціон з продажу необробленої деревини (заготівля 2 квартал 2018 року) лісовими господ ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

« 1 2 ... 35 36 37