Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » Архів матеріалів

Заготівля деревини під час рубок головного користування є одним з найпоширеніших видів спеціального використання лісових ресурсів.
Рубки головного користування проводяться у стиглих і пристигаючих насадженнях з метою отримання якомога більше цінної (ділової) деревини у спосіб, що забезпечує дотримання принципів безперервного, невиснажливого і раціонального використання лісових ресурсів, збереження умов відтворення високопродуктивних стійких деревостанів, їх екологічних та інших корисних властивостей.
Під час заготівлі деревини не дозволяється вирубування та пошкодження дерев і чагарників, занесених до Червоної книги України. ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Відповідним наказом Державного агентства лісових ресурсів України Лисенка Олександра Григоровича призначено т.в.о. директора< ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

 

Наразі лісова галузь стоїть перед багатьма викликами. Переконаний, що настав час втілювати зміни, які будуть направлені на благо українського лісу – для цього є і підтримка керівництва держави, Уряду та Парламенту. На цьому наголосив Голова Державного агентства лісових ресурсів України Василь Кузьович на свої сторінці у Facebook.

«Враховуючи стрімкий розвиток інформаційних технологій, вирішив вести публічну сторінку у Facebook. Прийняв таке рішення не задля власного піару. Не завжди люди заходять на офіційні сайти органів влади, ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Нині спекотна пора у лісівників масштабні пожежі у Житомирській та Луганській областях та надзвичайно високий клас пожежної небезпеки вимагає активних дій. Так у рамках попереджувальних заходів проти виникнення пожеж сьогодні було проведено сумісні навчання лісової пожежної охорони ДП «Ізюмський лісгосп» та Ізюмського районного відділу ДСНС України у Харківській області з залученням представників Ізюмського відділу поліції та РДА направлені на відпрацювання взаємодії під час гасіння лісових пожеж.

... Читати далі »
Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

16 липня під час проведення рейдової роботи направленої на виявлення порушень лісового законодавства, постійнодіючою рейдовою бригадою ДП «Ізюмський лісгосп» на території лісового масиву Піщанського лісництва у кварталі 363 було виявлено автомобіль завантажений піском. Силами лісової охорони автомобіль був затриманий, повідомлено правоохоронні органи. Під час очікування наряду поліції, правопорушник висипав пі ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

     

 17 липня 2020 року, за дорученням Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Романа Абрамовського, Перший заступник Міністра Богдан Боруховський представив колективу Держлісагентства новопризначених Голову Державного агентства лісових ресурсів України Василя Кузьовича та заступника Голови відомства Юрія Болоховця.

... Читати далі »

Добавил: iziumles
| | Комментарии (0)

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон України про внесення змін до Лісового кодексу України щодо проведення національної інвентаризації лісів (реєстр. № 2379).

«Саме завдяки національній інвентаризації лісів ми отримаємо повну та оновлену інформацію про фактичну лісистість держави, запас деревини в лісах та її технічну придатність. Також можна буде зайти на сайт національної інвентаризації лісів та відстежувати зміни в рості дерев на певній інвентаризаційній ділянці, оцінити стан лісів загалом в Україні», — повідомив Голова Державного агентства лісових ресурсів України Андрій Заблоц ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 36 37 »