Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » Архів матеріалів

На виконання наказу Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства, 01 вересня 2020 року, комісія управління провела перевірку знань нормативно-технічної документації і ДСТУ України працівників лісової охорони державного підприємства «Ізюмське лісове господарство», які зайняті відведенням, розкряжуванням, прийманням та відпуском деревини.

Підсумком проведення перевірки знань є протокол.

... Читати далі »

Добавил: iziumles
| | Комментарии (0)

             Державне підприємство «Ізюмське лісове господарство» інформує, щодо сплати податків до бюджету та Пенсійного фонду.

              В період з січня по серпень було сплачено 12 млн. 791 тис. грн. податків.

... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Колектив державного підприємства «Ізюмське лісове господарство»
щиро вітає із 94 річчям від Дня народження колишнього директора лісгоспу
(1976-1988 рр.), ветерана лісової галузі, ветерана Другої Світової війни

Цихоцького Володимира Карповича.
Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, миру,

оптимізму, благ ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Нині Червонооскільське Лісництво відвідали представники Харківської лісонасінневої лабораторії на чолі з її начальником. Разом з працівниками лісгоспу та лісництва було здійснено огляд ПЛНД та генетичного резервату розташованих на території лісового масиву  лісництва.

... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

 На поточний рік у ДП «Ізюмський лісгосп» було заплановано проведення винищувальних заходів в осередку масового розповсюдження звичайного соснового пильщика об’ємом 350 га. Спеціалістами лісгоспу з охорони та захисту лісу було проведено лісопатологічне обстеження в осередках масового розповсюдження зірчатого пильщика ткача та звичайного соснового пильщика на території Ізюмського та Придінецького лісництв. Проведеним обстеженням встановлено, що чисельність шкідників не перевищує порогу шкодочинності, але обстеження ще тривае.

 

 

 

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Після підписання директором ДП « Ізюмський лісгосп» наказу № 152-аг від 21.08.2020 року  про проведення раптових ревізій лісництв, комісія затверджена наказом розпочала свою роботу.
При проведенні ревізії члени комісії перевіряєтимуть:
- стан роботи щодо попередження незаконного вирубування та пошкодження дерев і чагарників та інших порушень лісового законодавства;
- виконання заходів щодо попередження виникнення лісових пожеж і боротьби з ними;
- своєчасність виявлення осередків шкідників і хвороб, ослаблення, всихання, пошкодження лісу та інших видів шкідливого впливу;
- якість проведених ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Щиро вітаємо з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!
У повазі до національних символів, до числа яких належить і Державний Прапор, проявляються громадянська самосвідомість, вміння і готовність об'єднати сили і подолати будь-які перешкоди, вирішити завдання будь-якої складності. Саме в цьому полягає справжній патріотизм, любов до своєї великої Батьківщини.
Слава Україні!

... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

21 серпня 2020 року в приміщенні контори лісгоспу відбулася розширена технарада на яку були запрошені працівники поліції, служби безпеки, прокуратури та голова районної адміністрації, нажаль був відсутній . Директор Ізюмського лісгоспу Лисенко О. Г. коротко доповів про виконання планових показників по заготівлі та реалізації круглого лісу, про сплату податків. Актуальними темами було правильність реалізації круглого лісу, тісна співпраця лісгоспу з запрошеними гостями. Розмови велися за незаконний видобуток піску, за терміни відкриття полювання обговорювалась також тема самовільних порубів . Директор лісгоспу в котре наголосив, що заготівля деревини відбувається виключно у правовому порядку згідно відповідних правових документів. Поряд з цим д ... Читати далі »

Добавил: iziumles
| | Комментарии (0)

Повідомляємо, що ДП «Ізюмський лісгосп»
у кінці липня зменшив ціни на дрова для
опалення.
Вартість за 1 м3 становить :
- хвойних порід – 354 грн.
- твердих порід - 564 грн.
Запрошуємо своєчасно подбати про
опалювальний період.
По питанням придбання дров звертатися в
найближче лісництво, або в контору лісгоспу
вул. Ентузіастів 23, тел. 066-513-83-08;
097-405-38-08

Добавил: iziumles
| | Комментарии (0)

Ізюмський лісгосп - це велике державне підприємство, яке розташоване на площах трьох районів Харківської області -  Ізюмському, Балаклійському та Барвінківському , що складає більше 44 тис. га покритої лісом площі. Як ви розумієте, це велика робота, як для спеціалістів лісового господарства,так і для  працівників лісгоспу. Треба не тільки зібрати „урожай ” деревини, який саджали для нащадків наші діди, а й з малого насіння зростити сіянець в теплицях або розсадниках, посадити його, постійно проводячи догляд, оберігати від хвороб, пожеж та шкідників, покращувати ріст деревця та інші необхідні роботи.
&n ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 36 37 »