Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » Архів матеріалів

4 серпня 2018 р. в мисливських угіддях Харківської обласної організації УТМР пройшло відкриття полювання на пернату дичину.

На території Барвінківського району контроль за дотриманням мислівцями правил полювання здійснював районний місливствознавець ДП "Ізюмський лісгосп", Брюханов Е.В.

У рейді взяли участь голова Барвінківськоі р/о УТМР Артамонов В.М. та єгер УТМР Довгоспінний В. Всього перевірено 74 мисливця, ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

 

В Україні з 27 липня повернуть швидкісний контроль на дорогах.
Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян в програмі "Голос народу" на телеканалі "112 Україна".
"Перший крок, що ми робимо, з п'ятниці, з 27 липня, ми повертаємо швидкісний контроль на наших дорогах. Він поки буде здійснюватися в ручному режимі, як це було колись, звичайні радари. Але вони вже з понеділка будуть встановлені на автомобілях Нацполіціі, а з п'ятниці після розгляду в четвер відповідної постанови Кабінету міністрів вони будуть задіяні в повній правовій площині ", - сказав він.

... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Ексклюзивний коментар заступника Голови Держлісагентства Володимира Бондаря для Сфера-ТВ.Луцьк про вето Президента України на Закон про додатковий мораторій на експорт дров, обвинувачення британської громадської організації Earthsight та ситуацію в лісовій галузі України.

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Всіх причетних до бухгалтерської справи вітаємо зі святом!

Шановні бухгалтери!

З нагоди професійного свята прийміть наші найщиріші вітання!< ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

В ДП "Ізюмське лісове господарство" проводиться робота по модернізації систем зовнішнього та внутрішнього  освітлення . В Піщанському лісництві вже замінено всі лампи розжарювання , потужністю 500 вт кожна на світлодіодні енергозберігаючі прожектори, потужністю 50 вт , економія електроенергії склала за 1 півріччя 2018 р 1500 квт/г        
        В конторі апарату управління  лісгоспу внутрішнє освітлення  переведене на сучасне , світлодіодне  на 90%.      
       Замінено також лампи розжарювання зовнішнього освітлення в цеху  переробки деревини ,та ремонтно-транспортному цеху . 
       В червні місяці 2018 р було введено в дію лінію по переробці деревини  на основі деревообробних верстатів «Вальтер» , для її освітлення змонтовано вн ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

 
  В останній перед відпусткою сесійний тиждень, голосуючи за, здавалося б далекий до лісової галузі закон про стимулювання діяльності сімейних фермерських господарств, і, мабуть, не читаючи поправок, депутати підписалися за знищення лісового господарства України, деревообробки і мисливського господарства і всіх дотичних до лісу галузей.
10-го липня, в останній перед відпусткою сесійний тиждень, голосуючи за, здавалося б далекий до лісової галузі закон про стимулювання діяльності сімейних фермерських господарств (законопроект №6490-д), і, мабуть, не читаючи поправок, депутати підписалися за знищення лісового господарства України,  деревообробки і мисливського господарства і всіх причетних до цих галузей. Бо проголосували ... Читати далі »
Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Захід організовується Державним агентством лісових ресурсів України під егідою ООН та стане внеском України у виконання Варшавської Інтегрованої програми робіт секції лісового господарства та лісоматеріалів Європейської економічної комісії ООН/ФАО.

Під час зібрання буде представлено та обговорено експертну точку зору щодо основних напрямків реформування лісового господарства України.

Учасники обговорять питання розподілу функцій управління лісами, розглянуть позитивні та негативні моменти реформування лісового господарства По ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 37 »