Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2018 » Липень » 15 » Модернізація систем зовнішнього та внутрішнього  освітлення в ДП "Ізюмське лісове господарство"
22:11
Модернізація систем зовнішнього та внутрішнього  освітлення в ДП "Ізюмське лісове господарство"

В ДП "Ізюмське лісове господарство" проводиться робота по модернізації систем зовнішнього та внутрішнього  освітлення . В Піщанському лісництві вже замінено всі лампи розжарювання , потужністю 500 вт кожна на світлодіодні енергозберігаючі прожектори, потужністю 50 вт , економія електроенергії склала за 1 півріччя 2018 р 1500 квт/г        
        В конторі апарату управління  лісгоспу внутрішнє освітлення  переведене на сучасне , світлодіодне  на 90%.      
       Замінено також лампи розжарювання зовнішнього освітлення в цеху  переробки деревини ,та ремонтно-транспортному цеху . 
       В червні місяці 2018 р було введено в дію лінію по переробці деревини  на основі деревообробних верстатів «Вальтер» , для її освітлення змонтовано внутрішнє освітлення на світлодіодних лампах  
       Таким чином,  на даний час економія енергоресурсів за рахунок переходу на сучасні системи освітлення за 1 півріччя 2018 р  в порівнянні з 1 півріччям 2017 р по ремонтно-транспортному цеху та Піщанському лісництву, де вони були встановлені, складає більше 5500 квт/г. 
      На черзі роботи по переходу на світлодіодне  освітення  садиб в Червонооскільському , Петровському та Придінецькому лісництвах. 
       Держава  приділяє значну увагу економії енергоресурсів ,на нараді що пройшла в м. Харкові, голова Державного агенства лісових ресурсів України Бондар В.Н. звертав на це особливу увагу.
      У Харківському обласному управлінні лісового та мисливського господарства під керівництвом начальника обласного управління  Зінченко О.І. проводиться робота по скороченню витрат паливно-енергетичних ресурсів. Задача кожного з нас економно витрачати та проводити в дію програму енергозбереження по ДП «Ізюмський лісгосп на 2018-2020 р.

 

 

 

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar