Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » Архів матеріалів

                                Вітаю усіх,  з днем міста.
Нехай це дивне і мальовниче місце завжди процвітає, росте і розвивається,
нехай кожен його мешканець і гість буде неймовірно щасливий і життєрадісний.
Бажаю всім миру над головою, світлих надій, чудових ідей, взаємоповаги і благополуччя.

 

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

У зв’язку з жаркою погодою, на Харківщіні в екосистемах склався надзвичайний 5 клас пожежної небезпеки. По прогнозу гідрометеорологічного центру , у червні й надалі очікуються рекордно високі температури повітря. 
З цим ДП "Ізюмський лісгосп" закликає населення із зрозумінням поставитися й обов’язково дотримуватися тимчасово введених вимушених заборонних заходів. Пам’ятайте, що лише спільними зусиллями ми зможемо уникнути пожеж і зберегти навколишнє середовище від руйнівної сили вогню. 

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

У рамках підтримки освітньо культурного розвитку школярів, в ДП"Ізюмський лісгосп", було проведено екскурсію для учнів Ізюмської школи №10.
Школярі із задоволенням відвідали цех переробки деревини. Прослухали коротеньку лекцію про необхідність переробки деревини, про трудоємкість цього процесу. Ознайомились з садибою лісгоспу та мінідендропарку, ПХС. Зарядилися купою позитивних емоцій.

... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

31 травня 2019 року у школах міста Ізюма відбулося традиційне свято останнього дзвоника. На урочисте зібрання до Ізюмської ЗОШ № 10 педагогічним колективом та учнями було запрошено директора державного підприємства « Ізюмське лісове господарство » Анатолія Івановича Тільного.

 

Разом з керівництвом міста, мером Валерієм Марченком, депутатом обласної ради Вісханом Ісламовим Анатолій Івано ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (1)

 

Державне підприємство «Ізюмське лісове господарство» виявляє занепокоєність санітарним станом лісових масивів підприємства. Керівництвом підприємства було прийнято рішення залучити до проведення лісопатологічного обстеження фахівця Державного спеціалізованого лісозахисного підприємства «Харківлісозахист».

Силами лісової охорони, інженера охорони та захисту лісу та представника лісозахисного підприємства – Кучерявенко Тетяни Вікторівни 28-29 травня було проведено лісопатологічного обстеження соснових насаджень у Завгородн ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

 

Наприкінці учбового року адміністрація лісгоспу та керівники лісництв проводять профорієнтаційну роботу у школах району. Також акцентують увагу на необхідності обережного поводження з вогнем, охорони червонокнижних рослин нашої місцевості та обережного ставлення до природи взагалі.

 

Лісничий Студенецького лісництва Віктор Гаврашенко проводить лекцію з учнями Студенокської школи на еколого просвітницьку та природоохоронну тематику. Роз’яснює дітям, що літні канікули це пік пожежонебезпечного періоду у нашому регіоні. Доводить, що з настанням літньої спеки роботи у лісівників додається. Крім звичайного виробничого процесу це і протипожежне спостереження та чергування й гасіння лісових пожеж.

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Державне підприємство «Ізюмське лісове господарство» за ініціативою директора  Тільного А.І. при участі Ізюмського УТМР  провело 25 травня 2019 року  перший міжрайонний турнір по стендовій стрільбі.

В турнірі взяло участь 19 мисливців. За результатами змагання перше місце одержав директор ДП «Ізюмський лісгосп» А.І.Тільний, друге  місце –   Юрію Комеристий, третє – єгер Ізюмського УТМР В’ячеслав Зеніч.

Переможцям було вручено пам’ятні призи.

... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

 

У відповідності з планом організаційних та практичних заходів щодо запобігання виникненню лісових пожеж у пожежонебезпечний період 2019 року, 16 травня було проведено перевірку готовності ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Ізюмського району Харківської області, лісокористувачів до реагування у випадку виникнення великих пожеж в лісових насадженнях району протягом пожежонебезпечного періоду 2019 року.              
Зокрема комісія у складі: фахівця 28-ДПРЧ Головного управління ДСНС України у Харківській області лейтенанта служби цивільного захисту Дуванського В.С., головного фахівця відділу організації реагування на надзвичайні ситуації та готовності підрозділів управління реагування на надзвичайні ситуації   Головного управління ДСНС України у Харківській області підполковни ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Державне підприємство «Ізюмське лісове господарство» активно бориться з порушниками лісового законодавства. Повсякчас території лісових масивів підприємства рейдуються лісовою охороною.

Рейди направлені на виявлення та попередження випадків засмічення масивів, незаконних порубів, пожеж ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

08 травня 2019 р.у ДП "Ізюмський лісгосп" відбулась технічна нарада

В порядку денному наради розглянуті питання:

1. Про підсумки фінансово – господарської діяльності лісництв та підрозділів за 1 квартал 2019 р. ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 36 37 »