Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2022 » Лютий » 04

4-го лютого 2022 року  представники Норцівського лісництва ДП «Ізюмське лісове господарство» та працівник ХОУЛМГ Головний спеціаліст відділу організації охорони і захисту лісу, мисливського господарства та охорони праці Селютін П.В. взяли участь у проведені таксації на мисливських угіддях ТМР «Лісівник».
Цей захід проводився силами мисливського колектива зазначеного господарства методом проходу територією мисливських угідь та підрахунку поміченої дичини. Під час обходів, хворої дичини, трупів загиблих тварин та птиці не виявлено. По результатах даних заходів будуть складені акти обліку мисливської фауни в мисливських угіддях ТМР «Лісівник».
Таксація – к ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

     У відповідності до листа Харківського ОУЛМГ № 04-12/ 20 від 14.01.2022  на території Савинського лісництва Ізюмського лісгоспу в мисливських угіддях БРГО ТМР «ЛОТОС» 4 лютого 2022 року розпочато проведення обліків всіх видів мисливських тварин (методом двократного картуванням слідів звірів). Далі буде проводитися облік методом шумового прогону. Про даний захід буде повідомлено згодом.

... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)