Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2019 » Травень » 31

31 травня 2019 року у школах міста Ізюма відбулося традиційне свято останнього дзвоника. На урочисте зібрання до Ізюмської ЗОШ № 10 педагогічним колективом та учнями було запрошено директора державного підприємства « Ізюмське лісове господарство » Анатолія Івановича Тільного.

 

Разом з керівництвом міста, мером Валерієм Марченком, депутатом обласної ради Вісханом Ісламовим Анатолій Івано ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (1)

 

Державне підприємство «Ізюмське лісове господарство» виявляє занепокоєність санітарним станом лісових масивів підприємства. Керівництвом підприємства було прийнято рішення залучити до проведення лісопатологічного обстеження фахівця Державного спеціалізованого лісозахисного підприємства «Харківлісозахист».

Силами лісової охорони, інженера охорони та захисту лісу та представника лісозахисного підприємства – Кучерявенко Тетяни Вікторівни 28-29 травня було проведено лісопатологічного обстеження соснових насаджень у Завгородн ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

 

Наприкінці учбового року адміністрація лісгоспу та керівники лісництв проводять профорієнтаційну роботу у школах району. Також акцентують увагу на необхідності обережного поводження з вогнем, охорони червонокнижних рослин нашої місцевості та обережного ставлення до природи взагалі.

 

Лісничий Студенецького лісництва Віктор Гаврашенко проводить лекцію з учнями Студенокської школи на еколого просвітницьку та природоохоронну тематику. Роз’яснює дітям, що літні канікули це пік пожежонебезпечного періоду у нашому регіоні. Доводить, що з настанням літньої спеки роботи у лісівників додається. Крім звичайного виробничого процесу це і протипожежне спостереження та чергування й гасіння лісових пожеж.

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)