Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2019 » Травень » 08

Традиційно щороку на початку травня проходять заходи з вшанування ветеранів та учасників війни.

      В ці урочисті та сумні дні ми згадуємо події далеких воєнних літ. Історичні події років Другої світової війни відходять в глиб, але пам'ять народна жива.

 Напередодні 74-ої річниці з Дня Перемоги адміністрація державного підприємства " Ізюмське лісове господарство" щиро вітає ветеранів війни, учасників бойових дій та учасників тилу зі святом. Низький уклін вам ветерани!    ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Цей рік ювілейний для Ізюмского лісгоспу. Підпрємство відзначає своє 90 - річчя. Та поряд з цим ювілейна дата у Оскільського учнівського лісництва.

     50 років потому, у березні 1969 року було засновано Червонооскільське шкільне лісництво. Вже багато років беззмінним керівником учнівського лісництва є вчитель біології Оскільської школи -  Олена Миколаївна Каліта. Під її керівництвом учні неодноразово перемагали у обласних зльотах шкільних лісництв, ставали призерами цих змагань та брали участь у Всеукраїнських заходах.

... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Шановні ветерани війни, дорогі земляки!

Вітаємо Вас з Днем пам'яті та примирення і 74-річчям Перемоги над нацизмом у Європі.

74 роки тому український народ разом з іншими народами Антигітлерівської коаліції ціною мільйонів життів захистив світ від жахіття фашизму. Українці, серед яких були наші земляки, в різних арміях самовіддано та жертовно боролися проти спільного ворога.
Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю полеглих у Другій світовій війні, віддаємо шану її ветеранам, які сьогодні серед нас, усвідомлююч ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)