Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2020 » Вересень » 11 » Трудові будні вогнеборців
18:54
Трудові будні вогнеборців

Спекотна суха погода цього року додала клопоту лісівникам. Пожежні команди лісгоспу завжди напоготові. Але сьогодні хочеться особливо відзначити екіпажі Лісової пожежної станції підприємства, що приймали участь у гасінні великої лісової пожежі на території  Куп'янського лісгоспу.

     2 вересня 2020 року пожежний екіпаж у складі водія автотранспортних засобів Кірші Сергія Олександровича та пожежного рятувальника Митько Володимира Миколайовича  виїхав по команді на гасіння великої лісової пожежі до Чугуївського лісгоспу. Після локалізації осередку пожежі переїхав до Дворічанського району , на землі Куп'янського лісгоспу та відразу приступив до  гасіння. Пожежний екіпаж на автомобілі КАМАЗ безпосередньо приймав участь у гасінні та локалізації пожежі майже дві доби та повернувся на базу лісгоспу 4 вересня..

     Екіпаж водія автотранспортних засобів Судді Єгора Валентиновича та пожежного рятувальника Лебединського Олександра Павловича 2 вересня 2020 року відразу виїхав  на гасіння лісової пожежі  до Дворічанського району - територія Куп'янського лісгоспу та приймав активну участь у гасінні та локалізації пожежі на протязі двох діб, повернувся на базу підприємства пізно ввечері 4 вересня.

           За витримку та мужність проявлені під час гасіння великої лісової пожежі, особливо в складних нічних умовах незнайомої місцевості працівники підприємства представлені до галузевих нагород.

 

 

                                                                                                 Адміністрація ДП " Ізюмський лісгосп"

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar