Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2020 » Вересень » 17

Державне підприємство «Ізюмське лісове господарство» провело оновлення спостережного морально застарілого обладнання на ЛПС 2 типу. Спеціалістами було встановлено сучасну камеру з великим розширенням та можливість 30 кратного збільшення об’єкту спостереження. Камера використовується для спостереження за лісовим масивом на предмет виявлення ймовірних лісових пожеж.

... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Сьогодні, 17 вересня, день сильних, мужніх, відважних і хоробрих чоловіків та жінок - День рятівника!
Ми вшановуємо наших героїв - рятувальників, які готові в будь-яку хвилину чесно і мужньо виконати свій службовий обов'язок.
Шановні рятувальники, хочемо щиро привітати вас зі святом. Бажаемо вам сил і міцного здоров'я, адже саме від вас залежить життя простих громадян.
Нехай настрій завжди буде позитивним і робота приносить задоволення!
Професія рятувальників - порятунок людей, тому в це чудове свято хочемо подякувати вам за відвагу і самопожертву.
Хочемо побажати вам спокійних буднів, впевненості в завтрашньому дні, сімейного щастя і фінансового благополуччя. Бажаємо вам нових високих досяг ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Сьогодні Червонооскільське лісництво відвідала комісія  стосовно визначення доцільності проведення рубки на території генетичного резервату. До складу комісії увійшли представники лісгоспу, УкрНДІЛГА ім. Г. М. Висоцького та Харківської лісонасінневої лабораторії.

... Читати далі »

Добавил: iziumles
| | Комментарии (0)