Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » Архів матеріалів

С початком року ДП «Ізюмський лісгосп» уже розпочинав роботи по підготовці до пожежонебезпечного періоду 2021 року. Враховуючи значні плани проведення профілактичних протипожежних заходів, обсяг яких є найбільшим в області, і становить близько половини загального  всіх лісгоспів області, зроблено вагомий крок, щодо недопущення лісових пожеж в насадженнях лісгоспу, а саме, було придбано трактор МТЗ – 82, який буде задіяно в основному для проведення робіт по створенню та догляду за мінералізованими смугами, підготовкою грунту під посадку та доповнення лісових культур.

... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Державне підприємство «Ізюмське лісове господарство» повідомляє, що на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 04.12.2019 року          № 1178 «Про реалізацію експериментального проекту, щодо проведення електронних аукціонів з продажу необробленої деревини» 29 січня 2021 року на порталі «Державніторги. Онлайн» буде проведено торги з продажу необробленої деревини від заготівлі 4 кварталу 2020 року та І кварталу 2021 року. Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь.

... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

14.01.2021 року працівниками Державної екологічної інспекції проведено перевірку, щодо виконання вимог  припису № 04/06-10 від 21.10.2020 року виданого по результатах перевірки 16 – 17 жовтня 2020 року. Про результати перевірки буде повідомлено пізніше

... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Різдво – це завжди народження надії

на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів.

... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Рік, що минає, став своєрідною перевіркою на міцність для лісового господарства України! Ми вперше за часи незалежності втратили значні площі через пожежі, як наслідок - змушені шукати нові ресурси і можливості для забезпечення стабільної роботи підприємств і лісовідтворення.

 Хочу зазначити, що цей іспит ми витримали гідно: через пожежі постраждали більше десятків тисяч гектарів зеленого багатства, але завдяки злагодженій роботі працівників державної лісової охорон ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Закінчується 2020 рік, рік який став одним з найтяжчих років за останній період, не тільки для нашої держави а і світу в цілому. Звичайно проблеми, які були викликані страшно хворобою не могли сказатися і на роботі нашого підприємства, тим паче в середині року було змінено керівництво лісгоспу, а це завжди призводить до певних змін в його роботі, але в даному випадку зміни пішли тільки на краще. Про це свідчать не прості слова, а дані факти підкріплено цифрами. Не зважаючи на те, що на початок серпня підприємством було фактично завалено всі планові показники по проведенню рубок догл ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Напередодні новорічних свят лісоохоронна робота нашого підприємства сконцентрована на охороні хвойних молодняків від незаконних порубів. У відповідності до законодавчих документів та актів лісгоспом та його структурними підрозділами розроблені та виконуються «Заходи по охороні хвойних насаджень від незаконних порубів у передноворічний період 2020 року». У відповідності до заходів проводять патрулювання рейдові бригади. До проведення рейдової роботи залучено представників правоохоронних органів ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Відповідно до наказу Державного агентства лісових ресурсів України № 367 від 23.11.2020 року «Про організацію охорони хвойних насаджень від незаконного вирубування у передноворічний період 2021 року». Та згідно статтей 19,28-1,86,91,105 Лісового кодексу України, статтями 13,21 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статтею 2 Закону України. Про Національну поліцію», статтею 3 Положення про Державну екологічну інспекцію України, у ДП "Ізюмський лісгосп" створено постійно діючі рейдові бригади по охороні хвойних насаджень.

Підприємством ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Заготівля насіння хвойних дерев має свою особливість: в одній середній шишці сосни звичайної ховається близько 20 насінин, із яких лише дві третини - життєздатні, а решта насіння некондиційне, а зі 100 кілограмів шишок можна отримати лише трішки більше 1 кг насіння.
ДП «Ізюмський лісгосп» завершує заготівлю шишок сосни звичайної.
Вже встигли заготовити 11,4 тонн шишок. На виході плануємо отримати
близько 110 кілограмів насіння.
Заготовлені шишки відвозять до шишкосушарки, яка знаходиться в
Червонооскільському лісництві ДП «Ізюмський лісгосп&raqu ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 36 37 »