Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2020 » Червень » 24

Вітаючи Віталія Склярова з призначенням, голова ХОДА Олексій Кучер зазначив, що на  сьогоднішній день Харківська область є одним з лідерів у боротьбі з незаконною вирубкою лісів.

1

«Наше завдання – повністю викорінити це негативне явище. І я сподіваюсь, що з новим керівництвом ми пришвидшимо цю боротьбу, структуруємо певні процеси і матимемо позитивну динаміку в цьому напрямку», - сказав Олексій Кучер.

... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Корисні поради в лісі:
1.   Не чіпайте змій.  І тоді вони вас теж не чіпатимуть. Змії, як правило, не нападають першими. Дивіться під ноги і уникайте місць, де змії люблять грітися –  старі вирубки, зруйновані хати і колодязі, уступи на скелях. У випадку зміїного укусу терміново видавіть з ранки краплі крові з отрутою та висмоктуйте впродовж півгодини, весь час спльовуючи. Цього не можна робити за наявності ранок на губах та у роті. Потім необхідно накласти щільну пов’язку вище місця укусу та негайно дістатися до лікарні.
2. В лісі багато кліщів, які можуть причепитися до тіла. Щоб уберегтися від їх укусів – одягайте світлий одяг (на ньому краще в ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)