Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2018 » Квітень » 6 » 06 КВІТНЯ 2018 РОКУ ВІДБУЛАСЬ ТЕХНІЧНА НАРАДА ДП «ІЗЮМСЬКИЙ ЛІСГОСП»
13:46
06 КВІТНЯ 2018 РОКУ ВІДБУЛАСЬ ТЕХНІЧНА НАРАДА ДП «ІЗЮМСЬКИЙ ЛІСГОСП»

            

 

Були присутні лісничі всіх лісництв, головні спеціалісти та інженерний склад

апарата управління.

В порядку денному наради  розглянуті питання:

 1. Про роботу підприємства по отриманню правовстановлюючих документів на землі і дозволів на розробку проектів землеустрою та укладання договорів на їх виготовлення у 2018 р.

Доповідав: начальник відділу лісового господарства,охорони та захисту лісу Харченко Ю.М. 

 

В ході доповіді були винесено питання про посилення роботи в напрямку оформлення права підприємства на постійне користування землею, що знаходиться за матеріалами лісовпорядкування в користуванні лісгоспу. На виконанні робіт з оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки в 2018 році, підприємством заплановані кошти в обсязі 200 тис. грн.

2. Про організацію роботи із захисту лісів від шкідників та хвороб.

Доповідав: провідний інженер з охорони та захисту лісу Кучинський Ю.К.

 

 

Він доповів, що з метою своєчасного виявлення осередків шкідників і хвороб лісу та з метою поліпшення санітарного стану лісів підприємства за 2017 рік проведено 50 тис. га лісопатологічних обстежень та 1,8 тис ям ґрунтових розкопок. Було проведено винищувальні заходи в осередках шкідників лісу на 5,1 тис. га, з них 4,8 тис. га проти звичайного соснового пильщика, 300 га проти пильщика ткача.

Доповідач зазначив, що потрібен постійний, жесткий контроль за санітарним і лісопатологічним станом лісів, в яких можливе розмноження небезпечних шкідників і хвороб лісу.

 3. Про проведення у 2018 році Акції Держлісагентства України

«Майбутніє лісу у твоїх руках»

Доповідав: головний лісничий Шаповалов В.В.

Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» на Ізюмщіні стартувала 21 березня та триває до дотепер. Її мета – залучити шкільну молодь до створення та відновлення та збереження лісових насаджень, щоб виховати бережливе ставлення до лісу. Також лісівники прагнуть надати широкого громадського резонансу проблемі збереження лісових насаджень та формуванню позитивного іміджу роботи працівників лісу - підкреслив в своєї доповіді  головний лісничий Шаповалов В.В.

4. Стан охорони праці в Піщанському лісництві.

Доповідав : провідний інженер з охорони праці Краснослободцев Ю.М.

 

В своєї доповіді він підкреслив про покращення вимог електробезпеки, пожежної безпеки та техніки безпеки при виконанні ремонтних робіт в перевіряємому підрозділі підприємства, але документація з охорони праці ще потребує виправлення та удосконалення до належного рівня.

 

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar