Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2018 » Квітень » 03

Сезон тиші! Диких тварин не турбувати !

           

 

Згідно оновленої редакції статті 39 Закону України «Про тваринний світ»  з 1 квітня по 15 червня у місцях мешкання диких тварин встановлюється сезон тиші. Він припадає на період, коли у диких тварин та птахів народжується потомство. Тиші в цей період треба дотримуватись, щоб якнайменше турбувати тварин, не заважати їм піклуватись про свою малечу.

Присутність людей у місцях, де живуть дикі тварини, створює так званий «фактор турбування», який викликає у тварин стан постійної напруженості, порушує добовий ритм їх життєдіяльності. Птахи, якщо їх наполохати, змушені злітати з гнізда.

Особливу увагу звертаємо на заборону в усіх лісах і міських зелених масивах проведення суцільних с ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

29 березня під головуванням заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимира Бондаря відбулася колегія Держлісагентства. На ній розглянуто питання організації роботи із захисту лісів від шкідників і хвороб, про стан галузевої науки, організації роботи на підприємствах галузі з обладнання транспортних засобів рейдових бригад GPS-трекерами.

Окім того, учасникам засідання представлена інформація щодо розробки та функціонування геопорталу «Ліси України», впровадження електронного обліку деревини на підприємствах галузі, використання продукції побічного користування в лісах підприємств галузі.

Питання порядку денного викликали гаряче обговорення серед учасників. Зокрема, стурбованість викликав прогноз поши ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)