Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2019 » Березень » 21 » У ДП «Ізюмський лісгосп» представили керівника цього підприємства
21:09
У ДП «Ізюмський лісгосп» представили керівника цього підприємства

Сьогодні 21.03.2019р.у ДП «Ізюмський лісгосп» представили керівника цього підприємства. Ним став Тільний Анатолій Іванович.

 У заході взяли участь начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Зінченко, голова райради Сергій Дуванський та перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Кіян. Начальник Харківського обласного управління лісгоспу ознайомив присутніх із наказом про призначення директором та побажав успіху у колективній праці.

Голова районної ради Сергій Дуванський та перший заступник голови РДА Дмитро Кіян привітали Анатолія Івановича з призначенням та наголосили на подальшій тісній співпраці Ізюмського лісгоспу з районною владою і висловили надію на те, що лісова галузь і надалі буде покращувати показники у роботі.

В свою чергу представники трудового колективу лісгоспу побажали директору підприємства наснаги в роботі, злагоди, взаєморозуміння і взаємоповаги в управлінні підприємством. У свою чергу Анатолій Тільний подякував за виявлену до нього довіру.

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar