Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2021 » Листопад » 8 » Технічна нарада ДП « Ізюмський лісгосп».
19:41
Технічна нарада ДП « Ізюмський лісгосп».

         8 листопада  2021 року відбулася чергова Технічна нарада ДП « Ізюмський лісгосп».

         На Технічній нараді було розглянуто питання лісогосподарського та лісокультурного виробництва, підсумки пожежонебезпечного періоду 2021 року та інше.

        Особливу увагу було приділено розгляду актуального питання вакцинації працівників підприємства від коронавірусної хвороби COVID-19.

        Про стан вакцинації у структурних підрозділах доповів провідний інженер з охорони праці Юрій КРАСНОСЛОБОДЦЕВ, який відзначив, що є підрозділи де вакциновано 100% працівників, а є де лише  30-40%.

        Директор підприємства, Олександр ЛИСЕНКО, рекомендував лісничим та керівникам цехів провести роз’яснювальну роботу серед працівників, щодо необхідності проведення вакцинації. Особливо, якщо в області будуть запроваджені карантинні обмеження червоного рівня.

        Про підсумки пожежонебезпечного періоду 2021 року доповів провідний інженер з охорони та захисту лісу Володимир ШАПОВАЛОВ. Він зазначив, що пожежонебезпечний період  вважається закінченим 8 листопада 2021 року.

        Директор лісгоспу закликав лісничих тримати техніку в належному стані та бути готовими оперативно відреагувати, якщо виникне небезпечна ситуація.

        Про стан підготовки ґрунту під посадку лісових культур, планові показники та їх виконання доповіла інженер з лісових культур 1 категорії Олена ЧОРНА.

       Також на Технічній нараді було розглянуто хід виконання Указу Президента від 07.06.2021 № 228/2021 « Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів».

       У різному були розглянуті питання виконання плану рубок  ( головний лісничий Сергій Романенко);

  • виконання плану реалізації деревини  та виконання плану вивезення деревини

 в ДОЦ ( головний економіст Наталія Бондаренко, головний інженер Олексій Шаповалов).

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar