Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2021 » Вересень » 3 » Технічна нарада у ДП « Ізюмський лісгосп».
18:44
Технічна нарада у ДП « Ізюмський лісгосп».

 

3 вересня 2021 року відбулася чергова Технічна нарада у ДП « Ізюмський лісгосп».

   На Технічній нараді було розглянуто питання лісогосподарського та лісокультурного виробництва. А також актуальне питання охорони та захисту лісів.

  Виконання плану рубок за III квартал 2021 року визнано задовільним.

  Про хід виконання відведення лісосічного фонду на 2022 рік доповів головний лісничий Романенко С. С., який відзначив, що майже по всіх лісництвах роботи виконані вчасно. До кінця вересня всі заплановані роботи будуть виконані.

   В ході Технічної наради було розглянуто хід виконання Указу Президента від 07.06.2021 № 228/2021 « Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів».   

   Про стан лісових культур, посадкового матеріалу та перспективи заліснення у 2022 році доповіла інженер лісових культур 1 категорії Чорна О.В. З 1 вересня практично всі лісництва приступили до виконання робіт з догляду за лісовими культурами. Для виконання запланованого обсягу робіт прийнято 22 тимчасових робітника.

    У різному було розглянуто питання охорони й захисту лісів ( провідний інженер з охорони та захисту Шаповалов В.В.);

  • Про стан реалізації деревини та помилки у веденні електронного обліку

( головний інженер Шаповалов О.В.),

  • Про стан вакцинації від COVID-19 ( провідний інженер з охорони праці Краснослободцев Ю.М.) та інше.

Підсумовуючи стан роботи підприємства у важких спекотних умовах цьогорічного пожежонебезпечного періоду, директор лісгоспу

О. Г. Лисенко відзначив злагоджену роботу пожежної служби підприємства та зауважив, що попереду ще вересень та жовтень. Тому всі лісництва та пожежна служба лісгоспу повинна бути завжди напоготові.

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar