Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2021 » Вересень » 13 » Створюємо ліси разом
19:23
Створюємо ліси разом

Відповідно до Указу Президента України №228/2021 «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів» восени 2021 року, а саме з 01 жовтня по 30 листопада, Держлісагенство проводить громадську Акцію «Створюємо ліси разом».    
     Мета Акції: 
     Покращення комунікації представників лісової галузі з суспільством, підвищення іміджу професії лісівника, поінформованості суспільства щодо важливості та необхідності проведення лісогосподарських заходів, поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, покращення екологічної ситуації в країні, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.
     ДП «Ізюмський лісгосп» залучається до проведення акції та повідомляє, що відповідальними особами за проведення Акції призначено головного лісничого Романенко С.С. та інженера лісових культур Чорну О.В.
     При проведенні акції будуть дотримуватись обмеження викликані необхідністю недопущення поширення короновірусу COVID-19. Після проведення акції інформація буде оприлюднена на веб-сайті підприємства.
   #створюємолісиразом

 

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar