Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2021 » Травень » 11 » оголошення
10:50
оголошення

Державне підприємство «Ізюмське лісове господарство» повідомляє про проведення заготівлі деревини в лісових ділянках, наданих в постійне користування лісгоспу, на території Ізюмського адміністративного району.

         Інформація про місце проведення заготівлі деревини міститься на сайті https://lk.ukrforest.com/, на якому, зокрема, розміщено реєстр лісорубних квитків.

         Лісорубний квиток – дозвіл на заготівлю деревини, який містить інформацію про місце та обсяг заготівлі.

         Звертаємо увагу, що кожна людина може зайти з комп’ютера чи телефону на зазначений сайт та ознайомитися з переліком лісорубних квитків на заготівлю деревини або перевірити на карті законність її здійснення.

         Реєстр містить низку опцій, зокрема, можна обрати необхідну область, лісгосп, лісництво, квартал та виділ, систему і тип рубок, їхній статус та період проведення. У загальному переліку можна обрати «Переглянути» та детально ознайомитися з тим чи іншим лісорубним квитком та ділянками, на яких відбувається чи відбуватиметься заготівля деревини, а також переглянути на онлайн-карті.

         Оновлення даних про лісорубні квитки та здійснення заготівлі деревини в реєстрі відбувається один раз на добу та включає дані за попередню дату, отримані до 17:00.

         Якщо на карті лісорубного квитка немає, а заготівля деревини у лісі відбувається? Вам потрібно звернутися до лісництва чи лісгоспу, на території якого Ви знаходитись та повідомити про заготівлю деревини, яка не відображена на карті.

Також інформація про заплановані заходи з поліпшення санітарного стану лісів (санітарні рубки) розміщена на сайті https://kharkivlis.gov.ua.

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar