Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2021 » Травень » 7 » Низький уклін ветеранам
19:06
Низький уклін ветеранам

Наближається 76 річниця Перемоги нашого народу над німецько -фашистськими загарбниками. В священній визвольній війні пліч-о пліч билися всі українці, разом з усіма винесли тягар війни й працівники колективу тих років. Страшні роки та фронтові дороги війни не всіх привели до рідного вогнища — вічна їм пам'ять.

        Незалежність Батьківщини коштувала життям багатьох солдат. На долю тих, кому пощастило повернутися додому, випав тяжкий час відбудовчого періоду. Вчорашні фронтовики ставали в перші ряди до мирної праці у всіх галузях народного господарства.

       І ми, лісоводи Ізюмщини, горді тим, що у рукотворні ліси нашого краю вкладена праця багатьох фронтовиків.

       Сьогодні хочеться сказати особливі слова подяки тим фронтовикам, учасникам бойових дій, що поруч з нами. Це ЦИХОЦЬКИЙ Володимир Карпович, директор лісгоспу у 1976-1988 роках. Напередодні свята представники лісгоспу на чолі з директором відвідали Володимира Карповича, привітали та вручили подарунки.

Щиро вітаємо ветеранів Другої світової війни, з 76 річницею Перемоги, бажаємо всім міцного здоров'я, великого особистого щастя, спокою в душі, миру та злагоди.

     Роки все більше віддаляють події пам'ятних переможних днів, але не згасне Слава Великої Перемоги, залишиться у всіх пам'ять про імена тих, що її здобули.

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar