Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2019 » Лютий » 12 » Дп "Ізюмський лісгосп"проведено оперативний адміністративно - громадський контроль
11:52
Дп "Ізюмський лісгосп"проведено оперативний адміністративно - громадський контроль

7 лютого 2019 року, відповідно до наказу № 3 від 02.01.2019 р. ХОУЛМГ, було проведено оперативний адм.- громадський контроль 4 рівня заступником начальника Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства Тимочко І.Я. та провідним спеціалістом відділу організації охорони і захисту лісу, мисливського господарства та охорони праці Лебєдь В.І. с з залученням профкому та спеціалістів Ізюмського лісгоспу.                                                 

Особливу увагу  надано технічної документації з охорони праці, навчанню працівників з охорони праці, наявність програм, тематичних планів, протоколів навчання , ведення навчання в тестовому режимі або усному опитуванню. Наявність в договорах на закупівлю послуг, пов’язаних з лісівництвом питань з охорони праці та пожежної безпеки, технологічних карт на лісорозробки, дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки.

Під час огляду деревообробного виробництва, порушувалися питання безпеки праці при виконанні вантажно – розвантажувальних робіт, на деревообробних верстатах у ході переробки деревини, дотримання протипожежного захисту виробничих та службових приміщень.

          За результатами перевірки, проведена нарада с керівництвом лісгоспу, спеціалістами, начальниками цехів, де вказано на необхідність посилення більш жесткого контролю з охорони праці та пожежної безпеки. З присутніми на нараді оговорені  недоліки,яки виявлені в ході перевірки, намічені заходи зі строками їх безумовного виконання.

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar