Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2018 » Жовтень » 31 » 31 жовтня у ДП "Ізюмський лісгосп" відбуласть технична нарада
14:42
31 жовтня у ДП "Ізюмський лісгосп" відбуласть технична нарада

В порядку денному наради розглянуті питання:

1. Про результати проведення санітарно – оздоровчих заходів в лісах лісгоспу
Доповідач: інженер з охорони та захисту лісу Чорна О.В.

 

Вона доповіла, що з метою поліпшення санітарного стану лісів підприємства за 10 місяців 2018 року  проведено санітарно – оздоровчих заходів на площі 522,5 га, 11426 м3. З них санітарно – вибіркові рубки склали 868,0 га.

Доповідач зазначив, що потрібен постійний, жесткий контроль за санітарним і лісопатологічним станом лісів, в яких можливе розмноження небезпечних шкідників і хвороб лісу. та штрафні санкції за несвоєчасну сигналізацію про наявність пошкоджених насаджень.

2. Про підсумки фінансово – господарської діяльності лісництв та підрозділів за 9 місяців 2018 р.

Доповідач: головний економіст Бондаренко Н.І.

 

Було доведено до керівників підрозділів , спеціалістів лісгоспу про обсяг реалізованої продукції власного виробництва, що склав 22 765 тис. грн. Всього сплачено податків до місцевого, державного бюджету та соціальні внески в розмірі 9964 тис. грн, що складає майже 44% від загального доходу підприємства. Випуск товарної продукції склав 4 466 тис. грн., що на 42 % більше ніж в минулому році.  Середньо місячна заробітна плата штатних працівників склала - 6115 грн. та інші показники.

Після доповіді та виступів керівників підрозділів по цьому питанню було вирішено : звернути увагу на вихід високо сортиментної деревини, підвищити рівень середньої ціни реалізованої продукції та зменшення інших витрат.

 

3. Про стан охорони праці в РТЦ та Петрівському лісництві.

Доповідач: провідний інженер з охорони праці Краснослободцев Ю.М

 

В своєї доповіді, він підкреслив про покращення роботи в веденні документації з охорони праці в перевірених підрозділах лісгоспу, але електробезпека, пожежна безпека і використання ручних пристосувань та знімних вантажозахоплювальних пристроїв  ще потребують виправлення та удосконалення до належного рівня.

Доповідачем була доведена інформація Держлісагентства України про стан виробничого травматизму та роботу з питань охорони праці в 2018 році державними підприємствами лісового та мисливського господарства.

4. Про стан виконання робіт по розробці проектів землеустрою та отриманню витягів з Держреєстру у 2018 р., у т.ч. по раніше розоблених проектах.

Доповідач: начальник відділу лісового господарства, охорони та захисту лісу Харченко Ю.М.

.

В ході доповіді були винесено питання про посилення роботи в напрямку оформлення права підприємства на постійне користування землею, що знаходиться за матеріалами лісовпорядкування в користуванні лісгоспу. На виконанні робіт з оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки в 2018 році, підприємством заплановані кошти в обсязі 200 тис. грн.

Доповідачем була доведена інформація про стан справ по вирішенню питання на отримання дозволів на розробку проектів землеустрою на площу 30737,5 га на території 5 сільських рад.

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar