Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2018 » Лютий » 14 » 13 лютого 2018 року відбулась технічна нарада ДП «Ізюмський лісгосп»
16:54
13 лютого 2018 року відбулась технічна нарада ДП «Ізюмський лісгосп»

Були присутні лісничі всіх лісництв, головні спеціалісти та інженерний склад

апарата управління.

В порядку денному наради розглянуті питання:

 1. Про підсумки фінансово – господарської діяльності лісництв та підрозділів за 2017 рік.

Доповідала: головний економіст Бех І.В.

.

Було доведено до керівників підрозділів , спеціалістів лісгоспу обсяг реалізованої продукції, що склав 24 міл. 554 тис. грн. Всього сплачено до місцевого, державного бюджету та соціальні внески в розмірі 11млн.грн, що складає майже 45% від реалізації продукції. Випуск товарної продукції склав 4 міл. 36 тис. грн. Рентабельність переробки склала 8%. Середньо місячна заробітна плата штатних працівників за рік - 4125 грн. та інші показники.

Після доповіді та виступів керівників підрозділів по цьому питанню було вирішено : звернути увагу на вихід високо сортиментної деревини, підвищити рівень середньої ціни реалізованої деревини, підвищити ефективність використання машинно-тракторного парку та зменшення інших витрат.

2. Виконання плану реалізації за січень 2018 року та перспективи на лютий місяць 2018 р.

Доповідала: провідний економіст зі збуту Бондаренко Н.І.

В доповіді було наведено суму та процент реалізованої продукції по підрозділах лісгоспу, висловлені критичні зауваження за своєчасність придбання та вивезення лісопродукції, що придбана на товарній біржі споживачами.

3. Про готовність лісництв до пожежонебезпечного сезону 2018 року

Доповідав: провідний інженер з охорони та захисту лісу Кучинський Ю.К.

Було доведено до керівників підрозділів , спеціалістів лісгоспу про технічний стан пожежних автомобілів та їх комплектацію протипожежними засобами, стан пожежних веж, оформлення наглядної агітації на протипожежну тематику, накопичення паливно-мастильних матеріалів, оформлення технічної документації.

Після доповіді та виступів керівників підрозділів по цьому питанню було вирішено : керівникам всіх підрозділів вжити термінові заходи та завершити весь комплекс запланованих робіт на початок пожежонебезпечного сезону до кінця лютого 2018 року.

4. Про підготовку лісництв до лісокультурної компанії 2018 року

Доповідав: інженер лісового господарства Рожда О.В.

В ході доповіді були винесені питання про посилення роботи в цьому напрямку діяльності лісництв. Розглянути питання про якісне складання технічної документації для проведення лісокультурної компанії, своєчасність надання заявок на придбання необхідних матеріалів та засобів та інші питання.

5. Про загальні захворювання, побутовий травматизм та інші питання з охорони праці за 2017 рік

Доповів: провідний інженер з охорони праці Краснослободцев Ю.М.

Було проінформовано керівників підрозділів , спеціалістів лісгоспу зрівнянні таблиці показників побутового травматизму, загальних захворювань по підрозділах та лісництвах підприємства. Доведені показники витрат підприємства на організаційно-технічні заходи з профілактики виробничого травматизму та покращення умов праці. На заходи з охорони праці за 2017 рік було витрачено 72868 грн., що складає 0,6 % від фонду заробітної плати за попередній рік. Після доповіді та виступів керівників підрозділів по цьому питанню було вирішено: посилити роботу по профілактиці побутового травматизму,  рівня загальних захворювань  та посилення попереджувальних мір по їх зниженню.

Технічна нарада пройшла в конструктивній та плідній обстановці. 

Були затверджені заходи по підрозділам та лісництвам, та сроки їх виконання.       

                    

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar