Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2021 » Лютий » 19 » звітно-виборна профспілкова конференція
14:25
звітно-виборна профспілкова конференція

19 лютого 2021 р.  в приміщені зали засідань ДП «Ізюмський лісгосп» відбулася звітно-виборна профспілкова конференція по підведенню підсумків роботи трудового колективу за 2020 р.

      З доповіддю виступили директор лісгоспу О.Г. Лисенко та голова профспілки Скрипник Г.І, які детально проаналізували  виконання як виробничо-економічних показників так і суспільно-громадської роботи.

      Кращих працівників  лісгоспу, які по підсумках виробничого змагання за 2020 р.  вийшли переможцями, було нагороджено Грамотами та грошовими винагородами.

     Виступаючі   при    обговорені  доповіді  також давали оцінку  виконання пунктів колективного договору, в цілому  виконання колективного договору за 2020 р.  визнано «задовільним».

     На конференції було обговорено питання створення на території лісгоспу національного природного парку «Ізюмська лука». Колектив лісгоспу та профспілковий комітет висловили занепокоєння, що до його створення, так як це тягне за собою ліквідацію промислової діяльності підприємства та робочих місць, тому на конференції було прийнято рішення  подати звернення до Харківського обкому профспілки про недопустимість ліквідації підприємства.

      Було також заслухано звіт голови профспілки Скрипник Г.І про культурно-масову, оздоровчу роботу,  що проводилася в лісгоспі на протязі 2016-2020 р., було обрано новий профспілковий комітет,  та обрано делегатів на обласну звітно-виборну профспілкову конференції працівників лісового та мисливського господарства, що відбудеться  в квітні 2021 р.

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar