Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2020 » Березень » 17 » Запроваджено заходи з протидії поширенню коронавірусної інфекції у лісовій галузі
10:18
Запроваджено заходи з протидії поширенню коронавірусної інфекції у лісовій галузі

На виконання рішень Уряду і Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Держлісагентство відразу запровадило необхідні заходи для протидії поширенню коронавірсусної інфекції. Про це повідомив Голова Державного агентства лісових ресурсів України Андрій Заблоцький.

«Доручив встановити режим підвищеної готовності підсистеми охорони і захисту лісів єдиної державної системи цивільного захисту для запобігання виникненню надзвичайної ситуації на підприємствах, в установах і організаціях, що належать до сфери управління Держлісагентства, внаслідок можливого поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19», - зазначив він.

Також доручено забезпечити проведення заходів поточної дезінфекції у місцях масового скупчення людей (виробничі приміщення, заклади харчування тощо).

Буде уточнений перелік сил та засобів, які можуть бути залучені до проведення протиепідемічних заходів, та забезпечено їх готовність до виконання визначених завдань.

Тимчасово припинено навчальний процес з підвищення кваліфікації працівників лісового господарства в Укрцентркадриліс.

Будуть максимально переведені в режим телефонних або відеоконференцій усі наради та засідання колегіальних і дорадчих органів (зокрема громадських слухань і обговорень), за винятком виключних випадків, пов`язаних з виробничою необхідністю.

На період карантину скасовано проведення особистих прийомів громадян в Держлісагентстві, на підприємствах, в установах і організаціях галузі. Громадяни можуть звертатися до відомства електронною поштою або телефоном.

Запроваджено режим регулярного провітрювання службових приміщень, доступ сторонніх осіб до приміщень на час карантину обмежено. За необхідності для працівників буде забезпечено можливість дистанційного режиму роботи.

«Хочу підкреслити, що Держлісагентство працює в штатному режимі та продовжує виконувати свої функції», - повідомив Андрій Заблоцький.

 

Наказ Держлісагентства від 12.03.2020 № 81 «Про заходи стосовно стабілізації епідемічної ситуації в Державному агентстві лісових ресурсів України, спричиненої коронавірусом COVID-19» (завантажити)

Спеціальна комісія із зазначених у наказі питань (завантажити)

Оперативний план протиепідемічних заходів (завантажити)

 

ВСЕ, ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО НОВИЙ КОРОНАВІРУС: HTTPS://COVID19.COM.UA

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar