Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2020 » Травень » 15 » Вогонь – друг чи ворог людини?
19:40
Вогонь – друг чи ворог людини?

 

Вогонь – друг чи ворог людини?
Щоб вберегти своє життя і життя своїх близьких, люди повинні дотримуватися багатьох правил, у тому числі – пожежної безпеки. Адже ризик виникнення пожежі є однією із найпоширеніших небезпек як у будинку так і у лісах.
З метою формування навичок пожежної безпеки у школярів, ДП «Ізюмський лісгосп» в рамках протипожежного навчання щороку, за виключенням поточного, проводилися заходи «Вогонь – друг чи ворог людини». Дані заходи проводилися працівниками Ізюмського лісгоспу: Гаврашенком В. В- лісничим Студенецького лісництва, Бугерою О. А- лісничим Червонооскільського лісництва, Єхнічем В. М- лісничим Артемівського лісництва, також головним інженером Кучугурою О. І та інженером ОЗЛ Лісіною І. С проводилися екскурсії на яких обговороювалося  дане питання. На жаль в цьому році на період карантинних заходів екскурсії для школярів відмінено.
Під час виховних заходів школярам нагадували про правила пожежної безпеки та причини виникнення пожеж, були продемонстровані  фото з порадами від працівників щодо дотримання правил пожежної безпеки в приміщеннях та в лісах, правила евакуації в навчальних закладах та інші.
Забезпечення пожежної безпеки є одним із пріоритетів для лісгоспу. Тому і надалі у школярів будуть виховуватись навички обережного поводження з вогнем та взаємодопомоги при виникненні небезпечної ситуації.

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar