Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2018 » Квітень » 6 » Вітання заступника Голови Держлісагентства Володимира Бондаря з Величним Днем Світлого Христового Воскресіння!
14:23
Вітання заступника Голови Держлісагентства Володимира Бондаря з Величним Днем Світлого Христового Воскресіння!

Шановні працівники лісової галузі України!

Прийміть найщиріші вітання з Величним Днем Світлого Христового Воскресіння – святом життєдайної та вічної любові, торжества правди та милосердя, надії та духовного відродження.

В усі часи український народ виявляв виваженість та мудрість, доброту і толерантність, високу духовність та любов до ближнього. Тож нехай Великдень додасть нам натхнення, віри у власні сили, впевненості у завтрашньому дні та благословення на нові звершення заради гідного майбутнього України.

Лісівники України у ці Великодні світлі дні висаджують новий ліс. Маленькі саджанці є вісниками оновлення та впевненості в екологічній стабільності нашої держави. Тому ми робимо надзвичайно важливу справу!

Бажаю, щоб ваша оселя повнилась гараздами, а доля була прихильною і щедрою до вас, даруючи здоров’я і радість, благополуччя та злагоду, щастя та родинний затишок. Нехай у кожну українську родину Свято Великодня зайде світлим гостем та зміцнить Вірою, Надією та Любов’ю, а Благодатний Вогонь очистить наші душі.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України

Володимир БОНДАР

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar