Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2018 » Квітень » 3 » Відбулась колегія Держлісагентства
07:43
Відбулась колегія Держлісагентства

29 березня під головуванням заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимира Бондаря відбулася колегія Держлісагентства. На ній розглянуто питання організації роботи із захисту лісів від шкідників і хвороб, про стан галузевої науки, організації роботи на підприємствах галузі з обладнання транспортних засобів рейдових бригад GPS-трекерами.

Окім того, учасникам засідання представлена інформація щодо розробки та функціонування геопорталу «Ліси України», впровадження електронного обліку деревини на підприємствах галузі, використання продукції побічного користування в лісах підприємств галузі.

Питання порядку денного викликали гаряче обговорення серед учасників. Зокрема, стурбованість викликав прогноз поширення шкідників та хвороб у 2018 році в 5-6 разів у порівнянні з 2017 роком, особливо на цей факт впливатиме заборона на проведення заходів у лісі у період тиші – з 1 квітня по 15 червня, а також з урахуванням, що цього року проведення весняних заходів у лісі було неможливо внаслідок не сприятлих погодних умов.

Колегія Держлісагентства ухвалила Програму розвитку науково-дослідних установ, які належать до сфери управління Держлісагентства на 2018–2027 роки та передбачила розробку заходів реалізації Програми до 01.05.2018.

Схвально також була сприйнята інформація щодо організації роботи на підприємствах галузі з обладнання транспортних засобів рейдових бригад GPS–трекерами та рекомендовано оснащення легкового автотранспорту, який використовується у господарській діяльності підприємств, засобами моніторингу за їх переміщенням та використанням.

 
| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar