Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2021 » Квітень » 10 » Технічна нарада
13:07
Технічна нарада

6 квітня 2021 року в адміністративному приміщення державного підприємства « Ізюмське лісове господарство» відбулася Технічна нарада за участю керівництва лісгоспу, інженерного складу, лісничих та керівників виробничих підрозділів.

В лісгоспі триває лісокультурна кампанія. Про її хід та перші підсумки доповіла інженер з лісових культур Чорна О. В. Майже всі лісництва вже закінчили роботи з посадки лісових культур та приступили до доповнення. З наступного тижня будуть розпочаті роботи з облаштування теплиць, та підготовка до посіву.

Директор лісгоспу закликав лісничих особисто контролювати всі роботи під час посадки лісових культур та інших лісокультурних робіт.

Головний лісничий, С. С Романенко, нагадав про проведення Акції « Посади дерево » та закликав колектив прийняти активну участь.

Наприкінці березня в ДП « Ізюмський лісгосп» розпочався пожежонебезпечний період 2021 року. Про стан готовності підрозділів доповів провідний інженер з охорони та захисту лісу Шаповалов В.В. Техніка до роботи готова, а 8 квітня 2021 року на базі лісгоспу пройдуть навчання кадрового складу пожежних екіпажів.

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar