Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2019 » Березень » 25 » СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО 90-РІЧЧЯ ІЗЮМСЬКОГО ЛІСГОСПУ
11:23
СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО 90-РІЧЧЯ ІЗЮМСЬКОГО ЛІСГОСПУ

23 березня працівники, ветерани та гості ДП «Ізюмське лісове господарство» зібралися у Кам’янському СБК, щоб відсвяткувати 90-річчя підприємства. На сьогоднішній день Ізюмський лісгосп – це одне з найбільших профільних підприємств не лише області, а й Лівобережної України, де під хвойними і листяними лісами зайнято 53 тисячі гектарів. На підприємстві працює 230 робітників: інженерно – технічні працівники, лісова охорона, працівники деревообробного та ремонтно-транспортного цехів, сезонні працівники, прийняті для вирощування та догляду за посадковим матеріалом, а також пожежна служба.

Почесним гостем на святі була голова Ізюмської райдержадміністрації Любов Шамрай.

У своєму вітальному виступі Любов Миколаївна подякувала за вклад підприємства в економіку району.

Директор ДП «Ізюмський лісгосп» Анатолій Тільний привітав трудовий колектив з ювілеєм та запевнив, що колективною сумлінною працею, вірою та відданістю і надалі будуть оберігатися ліси, збільшуватимуться їх площі на спадок майбутньому поколінню.

За особливий внесок у розвиток лісового господарства та з нагоди 90-річчя Державного підприємства «Ізюмське лісове господарство» почесними грамотами Харьковського обласного управління лісового та мисливського господарства, Ізюмської райдержадміністрації та районної ради і грамотами Ізюмського лісгоспу була нагороджена низка заслужених працівників лісгоспу.

А виступи представників художньої самодіяльності Ізюмського району нікого не залишили байдужими.

 

01

02

03

04

05

06

08

11

13

14

15

16

 

ДЖЕРЕЛО

 

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar