Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2019 » Лютий » 20 » ПРОФСПІЛКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ У ЛІСГОСПІ
16:55
ПРОФСПІЛКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ У ЛІСГОСПІ

20 лютого відбулася профспілкова конференція у ДП «Ізюмське лісове господарство», на якій було підведені підсумки виконання колективного договору

за 2018рік та прийнято колективний договір на 2019-й. У роботі конференції взяли участь голова райдержадміністрації Любов Шамрай, голова Харківського обласного комітету профспілки працівників лісового господарства Борис Білоус та делегати від трудових колективів всіх структурних підрозділів Ізюмського лісгоспу.

Про підсумки роботи лісгоспу за минулий рік доповів в.о. директора Анатолій Тільний. У своєму виступі він розповів,що середньомісячна зарплата у 2018 р. збільшилася на 51,8 % порівняно з минулим роком. Сплачено податків за рік всього 14 млн. 421 тис. грн.. (43,5 % від реалізації), в т. ч. до державного бюджету – 6 млн. 741 тис., до місцевого бюджету – 4 млн. 127 тис. грн та до єдиного соціального внеску - 3млн. 553 тис. грн..

Далі за підсумками роботи за 2018 рік були нагороджені грамотами та преміями кращі працівники лісового господарства.

Голова райдержадміністрації Любов Шамрай висловила вдячність працівникам лісової галузі за їх невтомну працю. Любов Миколаївна зауважила, що «Ізюмський лісгосп» є одним з головних наповнювачів бюджету району, кошти якого спрямовуються на розвиток соціально-культурної інфраструктури, матеріальну допомогу жителям району та інші соціальні потреби. Також Любов Шамрай зазначила, що лісове господарство отримає можливість користуватися районним спеціальним фондом для забезпечення паливно-мастильними матеріалами у випадку надзвичайних ситуацій.

По закінчені конференції присутні запропонували вироблені в процесі обговорення зміни до Колективного договору, які після обговорення успішно були прийняті.

ДЖЕРЕЛО

 

 

 

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar