Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2021 » Лютий » 5 » Підсумки 2020 року та плани на майбутнє. Технічна нарада ДП " Ізюмський лісгосп"
22:23
Підсумки 2020 року та плани на майбутнє. Технічна нарада ДП " Ізюмський лісгосп"

 

5 лютого 2021 року , після значної перерви через карантинні обмеження, в адміністративному приміщенні лісгоспу відбулася Технічна нарада за участі керівництва лісгоспу, лісничих всіх лісництв, керівників цехів та працівників інженерного складу.  

     Відкрив першу у 2021 році нараду директор підприємства Олександр Григорович Лисенко.

      На нараді було розглянуто ряд важливих питань:

1. Аналіз виконання плану  рубок догляду, рубок головного користування та інших рубок за 2020 рік та перспективи виконання плану за 1 квартал 2021 року.

    Доповів головний лісничий Романенко С. С.

    Директор лісгоспу О. Г. Лисенко звернув увагу лісничих, що працювати над виконанням планових завдань потрібно ритмічно і щодня, бо наближається час проведення лісокультурної кампанії.

2.  Про підсумки роботи у 2020 році, виконання сортиментної та г'атункової структури за 1 та 2 квартал 2021 року, виконання планів по вивезенню деревини на ДОЦ та аналіз виявлених помилок під час  реалізації деревини доповів головний інженер Шаповалов О. В.

     Особливу увагу він звернув на значне допущення помилок при відпуску  деревини в окремих лісництвах.

      Директор підприємства надав доручення головному бухгалтеру, відділу збуту  більш критично перевіряти звіти, особливо первинну документацію.

3.   Про основні підсумки роботи підприємства у 2020 році доповіла головний економіст  Бондаренко Н.І. Вона  зазначила, що за підсумками 2020 року робота нашого підприємства  визнана задовільною. Ми в четвірці лісгоспів, що отримали таку оцінку.  Середня заробітна плата за 2020 рік склала 8790 грн., це 5 показник серед лісгоспів області. Лише у двох лісгоспах  області збільшилась середня заробітна плати до рівня минулого року - це Ізюмський та Вовчанський лісгоспи. Підприємством сплачено 22 млн. грн. податків до державного та місцевого бюджетів

4.   Про стан охорони лісів від незаконних порубів та підготовку до пожежонебезпечного періоду 2021 року  доповів провідний інженер з охорони і захисту лісу Кучинський Ю. К. Звернув увагу, що вже на часі підготовка до пожежонебезпечного періоду 2021 року. На незадовільний  стан пожежних водойм, через складні погодні умови та інше.

       Головний лісничий підприємства Романенко С. С., відзначив, що робота з охорони лісів від пожеж складна і важлива, особливо в сучасних посушливих умовах. З огляду на події минулого року в сусідній Луганській області готуватися потрібно вже сьогодні. Він зазначив, що поступово закуповується нове обладнання, новий пожежний інвентар, який найближчим часом буде розподілено по лісництвах.

5.  Про хід підготовки до лісокультурної компанії 2021 року доповіла інженер  лісових культур Чорна О. В. Вона відзначила, що у цьому році заплановано створити лісових культур на площі 171,2 га, що майже у 2,5 рази більше від створеного у 2020 році( 75,5га)  та провести доповнення лісових культур на площі 251,5 га.

      Під  час розгляду даного питання директор підприємства зазначив, що питання створення лісових культу найголовніше для лісівників. Тому закликав всіх лісничих

дуже відповідально поставитися до проведення лісокультурних робіт , не згаяти час.

6.    Про загальні захворювання, побутовий травматизм та інші питання з охорони праці за 2020 рік доповів провідний інженер з охорони праці Краснослободцев Ю.М.

Також він доповів про якість навчання та перевірку знань з охорони праці по підрозділам.

    

      В різному виступили:

- голова профкому Скрипник Г.І., поінформував про проведення звітно- виборної конференції підприємства та інші.

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar