Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2020 » Вересень » 24 » Ізюмський лісгосп продовжує збагачувати бюджет всіх рівнів
18:13
Ізюмський лісгосп продовжує збагачувати бюджет всіх рівнів


       
            Державне підприємство «Ізюмське лісове господарство»  сплачує багато різних податків. Одним з них є рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів. Надходження цього податку є вагомим внеском до місцевих скарбниць.
         За вісім місяців цього року підприємство сплатило до бюджетів всіх рівнів 3,131 млн. грн. рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів. 
          Зокрема, місцевий бюджет отримав 2,479 млн. грн. рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, відповідно державний бюджет отримав 652 тис.. грн.. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів зросли на 1,095 млн. грн.
          Місцевим бюджетам базового рівня належать надходження рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів за деревину, заготовлену під час проведення заходів щодо поліпшення якісного складу лісів, їх оздоровлення, посилення захисних властивостей, з розчищення лісових ділянок у зв’язку з будівництвом інженерних комунікацій, надходження за заготівлю другорядних лісових матеріалів, побічні лісові користування та використання корисних властивостей лісів для культурно-оздоровчих, рекреаційних, спортивних, туристичних та інших цілей.
          Надходження рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів за деревину, заготовлену в порядку рубок головного користування зараховуються до бюджету, а саме:

             37 відсотків Рентної плати   – до загального фонду державного бюджету;
             37 відсотків Рентної плати   – до загального фонду місцевих бюджетів;
             26 відсотків Рентної плати   – до спеціального фонду державного бюджету.

 

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar