Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2019 » Вересень » 4 » Інцідент лісової охорони лісгоспу та порушника
12:44
Інцідент лісової охорони лісгоспу та порушника

 

В Ізюмському лісгоспі щоденно проводиться  рейдова робота працівників лісової охорони по виявленню адміністративних правопорушень. Так 3 вересня 2019 року  було затриманню порушника Папірного Миколу  із самовільного забору піску на території земель державного лісового фонду в Піщанському лісництві.

Одразу було викликано правоохоронні органи, але очікуваного результату не було, правопорушника було відпущено, без притягнення до відповідальності.

Вже сьогодні 4 вересня 2019 року рейдовою бригадою лісгоспу знову було затримано ту ж саму особу, тобто Папірного Миколу . Він знов завантажений піском на своєму автомобілі намагався виїхати з лісу. Але рейдова бригада заблокували проїзд йому автомобілем та викликали поліцію.

Але очікувати прийшлося занадто довго, бо відстань у 2 км далася працівникам правоохоронних органів аж в 1 годину. За час очікування Папірний М. здійснив наїзд своїм транспортним засобом на автомобіль лісової охорони, чим завдав збитків, та зник з місця події не дочекавшись працівників поліції.

Ми закликаємо звернути увагу компетентні органи (СБУ, Прокуратуру, Поліцію) на ці правопорушення. Сьогодні він наїхав на автівку, а завтра що, стріляти почне!?

 

 

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar