Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2019 » Червень » 14 » Екскурсії школярів до лісгоспу продовжуються
13:28
Екскурсії школярів до лісгоспу продовжуються

Сучасні діти , хто вони ? Сучасні діти — це акселерати, художні натури з високим рівнем уваги, мрійливості. Це люди прагматичні, з високим інтелектом. А високий інтелект — це гарантія того, що такою людиною важко маніпулювати. Однією з найважливіших характеристик їх інтелекту є його пластичність, гнучкість, здатність легко сприймати нову інформацію.
Сучасні діти мають досить високий рівень пам'яті, розвинене логічне мислення, високий рівень розвитку образного мислення.
Сучасні учні наполегливо шукають у своєму оточенні людей з активною життєвою позицією, відвертих у стосунках. Це період пошуку і створення власного "Я".
Бажання дитини показати своє "Я", бути індивідуальністю, а не натовпом, вирізняє її серед інших.
Але працівники лісгоспу вщент зламують ці твердження психологів, надаючи можливість сучасним дітям поринути у світ цікавих до сих пір незнаних для них речей. Ось так наприклад 14 червня 2019 року під керівництвом директора Тільного А. І. знову було запрошено дітей до садиби лісгоспу.
Сучасні діти на деякий час забули про інтернети, гаджети, телефони та з цікавістю слухали розповіді про пташок, ліс, пожежні екіпажі лісгоспу, дошку, яку розпилюють в деревообробному цеху. Щирі посмішки та безліч запитань, ось що спостерігали працівники лісгоспу проводячи чергову екскурсію для школярів.

 

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar