Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2019 » Жовтень » 15 » Екскурсія робітників лісгоспу від профспілкового комітету
14:19
Екскурсія робітників лісгоспу від профспілкового комітету

 

12 жовтня 2019 року адміністрація ДП «Ізюмський лісгосп»” разом з профспілковим комітетом організували культурно-масове дозвілля для працівників підприємства та членів їх сімей.

 Під час екскурсії працівники підприємства відвідали Екопарк «Фельдмана» в м. Харків, де була виставка хризантем.

 Всього прийняли участь в екскурсії 50 чоловік з усіх структурних підрозділі.     З найкращими враженнями та позитивними емоціями працівники об’єднання повернулися з екскурсії та щиро дякують адміністрації та профспілковому комітету за організовану екскурсію.

     В 2019 році це вже не перший такий захід організовано адміністрацією лісгоспу. Колектив дуже вдячний директору ДП «Ізюмський лісгосп» Анатолію Івановичу Тільному!

 

Нагадуємо: з 5 жовтня 2019 в Фельдман Екопарк проходить Бал хризантем.

У нинішньому році на ньому представлено близько 45 тисяч хризантем вітчизняної і зарубіжної селекції 30-ти видів. Крім квітів різноманітних форм і забарвлень, для гостей підготовлені квіткові фотозоні і статуї, серед яких - вовк і павич, жаба і черепахи, Бременські музиканти і колесо огляду, планета Земля, ромашка, мальовничі квіткові люстри і інші цікаві композиції. Бал хризантем в Фельдман Екопарк традиційно триває до настання холодів, а відвідати його можна абсолютно безкоштовно.

 

 

 

 

 

 

 

| Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar