Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2019 » Березень » 13 » Державне підприємство "Ізюмське лісове господарство" розпочало весняні лісокультурні роботи.
13:56
Державне підприємство "Ізюмське лісове господарство" розпочало весняні лісокультурні роботи.

Державне підприємство "Ізюмське лісове господарство" розпочало

весняні лісокультурні роботи.

 

     Початок весни – період пробудження природи, а для лісівників – сезон важливих робіт – час посадки лісових культур. Дати нове життя лісові і створити нові насадження – основне споконвічне завдання працівника лісової галузі.

     ДП «Ізюмський лісгосп» активно включився у весняну посадку, розуміючи, що проводити лісокультурну кампанію потрібно в стислі терміни, поки в ґрунті достатньо вологи. Підвищення температури повітря в той же час сприяє розвитку рослин і пришвидшенню активних фаз їх життєдіяльності. Тому посадити молоді деревця потрібно якісно й вчасно.

      В цьому році по підприємству заплановано провести посадку лісових культур на площі 58,1 га та доповнення на площі 600,1 га, посіяти в лісорозсадниках насіння сосни звичайної на площі 0,30 га для створення лісів на майбутній рік. Найбільший об’єм посадки лісових культур складає по Студенецькому лісництву – 28,8 га та Червонооскільському лісництву– 12,3 га.   Для виконання плану по посадці та доповненню лісових культур в розсадниках та теплицях підприємства вирощено посадкового матеріалу сосни звичайної в кількості 1190,2 тис. шт.. Цієї кількості достатньо для виконання запланованого об’єму.

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar