Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2019 » Березень » 22 » Деревообробна промисловість у нашому лісгоспі
12:09
Деревообробна промисловість у нашому лісгоспі

Деревообробна промисловість — є однією з  галузі лісової промисловості, що здійснює механічну обробку і переробку деревини та використовує як сировину для свого виробництва різні лісоматеріали.
У складі деревообробної промисловості виділяють три групи виробництв:
перша — виробництва, які здійснюють первинну обробку деревини (лісопильне, шпалопильне);
друга — вторинна обробка деревини (паркетне, фанерне, меблеве, деревостружкових плит, сірників, стандартних будинків і деталей та ін.);
третя — хіміко-механічна переробка деревини (деревоволокнистих плит, деревних пластиків).
В Ізюмському лісгоспі деревообробна галузь займає особливе місце тут щороку виготовляється не менше 2500 м3 пиломатеріалів, що дає змогу ефективно використовувати додатково отримані кошти від реалізації пиломатеріалів, важливе значення відіграють  відходи лісопиляння їх використовують для опалення цехів переробки для опалення сушильних камер , що є економічно менш затратним у використанні дров’яного палива. 
Ізюмське підприємство виготовляє головним чином товари народного споживання. Однак значна частина продукції деревообробної промисловості переробляється тільки за першою та другою групою деревообробної промисловості. Продукцію деревообробної промисловості використовують будівельна індустрія, транспорт, сільське господарство, майже всі галузі промисловості. 
Підсумки роботи галузі у 2018 році
У році, що минув, найактивніше зростання порівняно з попереднім роком продемонструвало виробництво обрізного пиломатеріалу. Загалом переробне виробництво збільшило свою потужність у порівнянні з минулим роком на 50%. За 2018 рік було перероблено 4650 м3 круглого лісу, 
отримано дошки необрізної 1660 м3

 
Поряд з цим отримано дошки обрізної 1300 м3
 
Та надалі переробне виробництво тільки працює на збільшення потужності.
На сьогоднішній день в цеху працює 35 чоловік значну частину з яких займають жінки, це є ще одним з доказів того, що робота є сама по собі цікавою та нескладною.
Тому з великою радістю чекаємо на додаткових працівників, які в подальшому будуть нам допомагати долати нові звершення в деревообробній галузі нашого Ізюмського підприємства.

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar