Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » Архів матеріалів

На виконання вимог листів Державного агентства лісових ресурсів України № 02-18/3909-21 від 25.05.2021 року, Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства  № 02.01-22/651-21 від 26.05.2021, державне підприємство «Ізюмське лісове господарство» з метою оперативного контролю, реагування та впровадження політики відкритості для громадськості розміщує на сайти підприємства наступну інформацію:

  1. про видані дозвільні документи (лісорубних квитків) ... Читати далі »
Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Шановні колеги! Дорогі друзі!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з найбільших державних свят – Дня Конституції України.
Прийнятий 25 року тому, Основний закон став наріжним каменем для подальшої розбудови Незалежної України на демократичних засадах.
Щиро бажаю, аби права і свободи, задекларовані Конституцією, дотримувалися щодо усіх громадян нашої держави. І кожен з нас своєю щоденною працею, особистими успіхами та професійними досягненнями творив славетну історію нашої країни.
Міцного здоров’я, добра, успіху в усіх справах і починаннях задля мирного та щасливого майбутнього України!
... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.
Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє.
Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, по ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

 

Лісові пожежі - страшне лихо. Основна причина їх виникнення - порушення протипожежних правил відпочиваючими та іншими людьми, які перебувають у лісі. У зв`язку з високою пожежної небезпекою лісівники закликають мешканців міста та району на відповідальне ставлення до лісу.Не користуйтесь вогнем у лісі та бережіть від пожеж!

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

  18 червня 2021 року  в приміщенні одного з кращих вузів країни – Національному університеті біоресурсів і природокористування України  відбулися урочисті заходи з нагородження переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт випускників учнівських лісництв. Конкурс започатковано задля вшанування лісівничих традицій, збереження пам’яті про лісівників, що творили лісову галузь України.

... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

Шановні ізюмчани та гості !

Від щирого серця вітаю вас з Днем міста!

Від усієї душі зичу місту динамічного розвитку і процвітання.

Усім мешканцям нашого славетного краю бажаю міцного здоров’я, л ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

ІЗЮМСКИЙ ЛІСГОСП СТВОРЮЄ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЛІСОВИЙ СЕЛЕКЦІЙНО-РОЗПЛІДНИЙ ЦЕНТР

Державне підприємство «Ізюмське лісове господарство» продовжує роботи направлені на збільшення лісистості регіону.

В минулому році лісгоспом було зібрано більше 100 кілограмів насіння сосни звичайної, яке на весні було висіяно на площі 0,6 га в лісові розсадники. З даної площі планується виростити від 2 до 4 млн. сіянців сосни звичайної. Але на цьому лісгосп не зупиняється, час зумовлює нас вдосконалювати лісокультурне виробництво. З цією метою лісгоспом проводяться роботи по отриманню пог ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

 

Шановний Олександре Григоровичу!
Прийміть щирі вітання з нагоди
Вашого  Дня народження!

 Бажаємо Вам міцного здоров'я та достатку,
 миру і злагоди, радості та любові.
Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, 
а віра, надія та любов завжди будуть вірними
 супутниками на Вашому життєвому шляху.
Н ... Читати далі »

Добавил: MR-Frayr
| | Комментарии (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 36 37 »