Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2020 » Серпень » 20

Ізюмський лісгосп - це велике державне підприємство, яке розташоване на площах трьох районів Харківської області -  Ізюмському, Балаклійському та Барвінківському , що складає більше 44 тис. га покритої лісом площі. Як ви розумієте, це велика робота, як для спеціалістів лісового господарства,так і для  працівників лісгоспу. Треба не тільки зібрати „урожай ” деревини, який саджали для нащадків наші діди, а й з малого насіння зростити сіянець в теплицях або розсадниках, посадити його, постійно проводячи догляд, оберігати від хвороб, пожеж та шкідників, покращувати ріст деревця та інші необхідні роботи.
&n ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Заготівля деревини під час рубок головного користування є одним з найпоширеніших видів спеціального використання лісових ресурсів.
Рубки головного користування проводяться у стиглих і пристигаючих насадженнях з метою отримання якомога більше цінної (ділової) деревини у спосіб, що забезпечує дотримання принципів безперервного, невиснажливого і раціонального використання лісових ресурсів, збереження умов відтворення високопродуктивних стійких деревостанів, їх екологічних та інших корисних властивостей.
Під час заготівлі деревини не дозволяється вирубування та пошкодження дерев і чагарників, занесених до Червоної книги України. ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)