Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2020 » Липень » 23

 

Наразі лісова галузь стоїть перед багатьма викликами. Переконаний, що настав час втілювати зміни, які будуть направлені на благо українського лісу – для цього є і підтримка керівництва держави, Уряду та Парламенту. На цьому наголосив Голова Державного агентства лісових ресурсів України Василь Кузьович на свої сторінці у Facebook.

«Враховуючи стрімкий розвиток інформаційних технологій, вирішив вести публічну сторінку у Facebook. Прийняв таке рішення не задля власного піару. Не завжди люди заходять на офіційні сайти органів влади, ... Читати далі »

Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)

Нині спекотна пора у лісівників масштабні пожежі у Житомирській та Луганській областях та надзвичайно високий клас пожежної небезпеки вимагає активних дій. Так у рамках попереджувальних заходів проти виникнення пожеж сьогодні було проведено сумісні навчання лісової пожежної охорони ДП «Ізюмський лісгосп» та Ізюмського районного відділу ДСНС України у Харківській області з залученням представників Ізюмського відділу поліції та РДА направлені на відпрацювання взаємодії під час гасіння лісових пожеж.

... Читати далі »
Добавил: wetmost
| | Комментарии (0)