Офіційний сайт державного підприємства 
 Ізюмське лісове господарство

Главная » 2018 » Лютий » 14 » 13 лютого 2018 р. Семінар - нарада « Проведення превентивних заходів щодо попередження виробничого травматизму»
14:21
13 лютого 2018 р. Семінар - нарада « Проведення превентивних заходів щодо попередження виробничого травматизму»

 

Основним завданням охорони праці є - створення умов, які відповідають необхідній безпеці праці і нормам санітарії та гігієни, забезпечують працівників справною технікою, інструментами, пристосуваннями, усім, що дозволить створити міцний захист і суттєво знизити травматизм на виробництві.

Тяжкий показник на кожному підприємстві - це виробничий травматизм, якого в ДП «Ізюмський лісгосп» не було з серпня 2008 року

Необхідно довести до свідомості кожного працівника, що роботу потрібно виконувати продумано і уважно, дотримуючись усіх вимог інструкцій з охорони праці для захисту власного здоров’я і життя.

    Для покращення знань по безпеки праці на виробництві 13 лютого 2018 р в ДП «Ізюмський лісгосп» була проведена семінар - нарада за темою

«Проведення превентивних заходів щодо попередження виробничого травматизму». Семінар - нарада пройшла за участю головного інспектора ГУ Держпраці Харківській області Тимофієнко О.М., В.о. директора ДП «Ізюмський лісгосп» Шаповалова В.В., заступника директора ДП «Ізюмський лісгосп Тільного А.І., керівників, фахівців та працівників лісгоспу.

 В ході виступу головного інспектора Тимофієнко О.М. повідомив проте що  лісгосп є одним із кращих в Ізюмському районі з питань охорони праці, про необхідність додержуватися вимог безпеки праці на робочих місцях, нормативних актів з охорони праці тому що за цим стоїть життя людини, навів приклади нещасних випадків по Харківській області та в цілому по Україні.

Присутні уважно вислухали головного інспектора   Тимофієнко О.М. та задали декілька питань з охорони праці, на що він дав ґрунтовну відповідь і сказав що нашим обов’язком являється не допустити нещасних випадків на нашому підприємстві.

 

| Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar